Kennel Delays

Alla inlägg under mars 2011

Av Kennel Delays - 7 mars 2011 22:49

Här kommer en bildbomb från kvällsbuset som nyss ägde rum. Dock är bildkvalitén inte så bra då jag fotat med mobiltelefonen men hoppas det duger ändå:


Lilla "Vita" undrar vad jag sysslar med och ger mig en synande blick

  

Sockersöta Rocky

  

Två terrorister (notera valpen som sitter o bajsar i bakgrunden   ) 

 Frallan   

Rocky igen :)   

Minipuff aka Atlas :)   

Morran  

Izor säger hej till publiken

  

Izor och Atlas busar   

Greta gör inbrott i kylen  

Lilla Rocky igen, som verkar vara den enda hunden stilla nog att fastna på bild!  

Ett litet satyg som kampar med min strumpa  

Atlas med sin "jag är sååå liten o oskyldig" blick

  

Världens roligaste trasa!  

Myrstacken som blev till en virvelvind av busfrön  

Morr, skäll, slit, stånk...   

Rosen och Morran brottas lite  

Av Kennel Delays - 7 mars 2011 18:38

Jaha, imorgon blir valparna 6 veckor! Tiden susar förbi och snart flyttar dem hemifrån. I morgon skall dem avmaskas igen. Alla valparna är jätte duktiga på att äta mat och dricka vatten. Det bråkas mer o mer i lådan och dom är vakna och sjövilda längre för varje dag som går. Valparna har börjat testa Keela och busar och biter,morrar,naffsar och slår på henne. Hon är så snäll lilla hjärtat och säger knappt till dem...vilket hade vart bra om hon gjorde. Jag hoppas det kommer.


Igår öppnade jag altandörren en aning så Keela kunde gå ut, efter henne kom "rosen" utspringande som om hon inte gjort annat! Hon tog ett skutt rakt ut i snön och var inte ett dug rädd trots att det var första gången för henne! Tur att hon är snötålig eftersom hon ska flytta till Norrland! =)


Själv har jag mycket plugg just nu, därför blir det lite mindre bloggande, men jag har inte glömt er jag lovar!


Keela har slutat dia valparna nu då dem tog alldeles för mycket näring av henne. Dom äter ju faktiskt maten toppen bra och alla har god aptit. För att skona Keela från terroristerna får hon ha på sig en stålmannen t-shirt när dem umgås, så hennes juver får vara ifred. Mjölkproduktionen har redan upphört och tuttarna håller på att bli mindre.


En knubbig liten Fralla ligger o sover i Keelas säng på bilden nedan. Denna tik är ev. den jag skall spara och ovavsett vem det är som får stanna kommer hon inte heta det smeknamn den har idag... hur svårt kommer inte det bli att helt plötsligt börja kalla den ett nytt namn? Som Frallan tex. hon kallas för det för att hon var så bredskallig o skrynklig när hon föddes och öronen stog rakt upp, så hon såg ut som en fransk bulldog... och inte tusingen kan man ha en staff som heter frallan.. Nä, Hayley skall hon heta   


Izor och Morran sitter och biter Keela i varsin kind. 

 

En liten Greta som är så söt att man smälter när man tittar på henne! Skenet bedrar dock då denna dam är en riktig liten tuffig! =)   


Kram till alla där ute! 

Av Kennel Delays - 6 mars 2011 22:49

Idag när solen sken och jag kikade på resultat från helgens utställning i Sollentuna, blev jag så himla tävlingssugen! Det liksom vrider sig i kroppen! Jäklar vad pepp jag blev.


Hoppas att min lilla busmamma hinner komma tillbaks till sin normala form i Maj, då skall vi i sådantfall ställa i Södertälje, sen är det Sthlm International Dog Show och den 12 juni har terrierklubben utställning i E-tuna (Mariiiiiie, då vill Rocky tävla   )

och att INTE glöma.... Svenska Staffordshire Bullterrier Klubbens årliga rasspecial i Jönköping i Juli. Keela blev 4de bästa tikvalp där :), åkte hem med massa rosetter och pokaler! Det är verkligen en super mysig dag med massor med superfina Staffar och specialistdomare från England. Grillning, fika, struntprat med kunnigt folk och mingel! 


  

   

  

Av Kennel Delays - 5 mars 2011 19:10

I går var några av valparna ute för första gången! Det var lite konstigt, men kul! 

            

Sedan har jag upptäckt att Rocky ofta smiter i väg på eget äventyr... och jag hittar honom ALLTID i Dagges korg! Han bara älskar Dagge, dock är Dagge inte riktigt lika entusiastik i Rocky då han har gaaaaanska vassa tänder ;)

  

Sötisar      

NU!

Av Kennel Delays - 5 mars 2011 11:26

Nu finns vi även på facebook! Sök bara på Kennel Delays!    

Av Kennel Delays - 4 mars 2011 11:48

Och här kommer bilder på Greta, som numera är en riktig liten knubbis! Hon har en suuuper stor mage! :) Hon har också vuxit till sig och ser riktigt lovande ut. Hon har idag varit på upptäcksfärd och spöat upp sina bröder, det kan dom behöva! 


Korven!! :)

    

Kolla in skrynkelhakorna! 

  

Greta är en riktigt fin tjej, även fast hon är en liten knubbis ;)

          

Så! Nu tror jag att jag fotat alla valpar! Ska försöka hinna ta bättre bilder någon dag när jag lyckas släpa hit min vän med superduper kameran! :)


Kram!!

Av Kennel Delays - 4 mars 2011 11:42

Här kommer lite bilder på "vita", som vi kallar henne. Hennes familj har inte riktigt enats om det perfekta namnet än :)


Hon är en riktig liten busfia. Hon älskar att bita sina syskon i öronen och krälar hela vägen upp i fanmen på en så hon kan få lite kärlek. Hon blir bara snyggare o snyggare för varje dag! 

  

Vad tusan är det där?...

  

Sniff sniff.... 

  

Ätbart?...  

Snyggingen!

  

Jag är sååå glad för denna lilla tjejen kommer att gå på samma kurs som mig o min valp! =)

Av Kennel Delays - 3 mars 2011 10:29

Världens bästa myshög! =) 

Jag, Frallan till vänster, Izor på bröstet  och Keela   

      

Snyggaste tjejen i världen! Mitt alldeles egna hjärta   

  

Keelis myser ute på baksidan

    

03 i natt vaknade 9 terrorister och vill leka! 

      

Dom sover jätte duktigt på nätterna, men råkaer en vakna...ja då vaknar tillslut alla! Izor drog ner filten från gallret och sen var kampen i gång! Filten drogs åt alla håll! Den kissades på och den åts på! Även skorna fick sig en omgång. Jäkla busfrön! =)


Idag tänkte jag att jag skulle försöka få lite fler valpar på bild i profil. Blir Greta och Vita åtminstånde. Sen tror jag att jag fotat alla förutom Frallan o Morran... hojta till annars! 


Kram till er alla o ha en fin dag!

Presentation


Välkommen! Den här bloggen handlar om vad som händer hos oss på Kennel Delays.

Fråga mig

1 besvarad fråga

A- Kullen

               

                      

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards